September 29, 2016 @Stockholmsbif

Höstlov V.44 Läger

Höstlov

Snart är det höstlov och vi på Stockholms Barnidrottsförening erbjuder höstlovsläger med olika inriktningar för barn 8-14 år. Barnen kan välja mellan Dance Camp eller Parkour Camp.
Mer info om höstlovsaktiviteterna

Dance Camp

Mellan den 31 oktober och 4 november erbjuder Stockholms Barnidrottsföreningen dansläger för barn som vill testa olika dansstilar och prova på Capoeira. Förutom våra egna duktiga lärare får vi även besök från studenter på Balettakademien.

Tanken med Dance Camp är att ge barnen en chans att prova olika dansstilar som jazz, hiphop, break och balett. Lägret pågår mellan 09:00 – 16:00 med samlingsplats vid Konradsbergshallen. Det enda föräldrarna behöver tänka på är att skicka med en matsäck.

Förutom att dansa kommer fokus ligga på att ha kul och träffa nya vänner.

Anmälan Dance Camp

Parkour Camp

Mellan den 5 och 6 november erbjuder Stockholms Barnidrottsföreningen läger med möjlighet till övernattning för barn som vill testa eller fördjupa sina kunskaper i parkour.

Förutom att träna parkour kommer de som sover över också få delta i andra roliga aktiviteter på kvällen.

Anmälan Parkour Camp

Fakta om Parkour

Parkour har blivit en alltmer populär träningsform och går ut på att ta sig från punkt A till B på ett så snabbt, smidigt och kontrollerat sätt som möjligt. I träningen ingår en mängd olika tekniker för att ta sig över hinder på vägen så som hopp och rullningar. Parkour har sina grunder från 80-talets Paris och har tagit inspiration från en rad olika träningsformer. Den innehåller inga tävlingsmoment, utan ses som ett sätt att hitta vägar och lösningar förbi hinder med hjälp av kroppen.

Tagged: ,