Ett roligt och rörligt

Barnkalas

Olika teman för olika åldrar 3-16 år.
Dans, Parkour, Bamse, Skeppsbrott eller Ninja Warrior hinderbana.

Bamsegympakalas

Från 3 år.

Våra tränare håller i en Bamsegympalektion som består av roliga lekar och fantasifulla hinderbanor där man provar kullerbyttor och annat beroende på vad lokalens utrustning tillåter.

Ninja Warrior /Skeppsbrott

Från 7 år.

Vi bygger en häftig hinderbana och leker roliga lekar. Äldre barn kan själva vara med och utforma hinderbanan som dessutom kan ha inslag av parkour om så önskas.

Barnkalas
Parkourkalas

Från 7 år.

Vi värmer upp, testar olika moment från Parkouren (dock ej volter), bygger en utmanande hinderbana och leker något roligt. Under varmare månader kan man vara utomhus på vissa platser. Dessa är dock inte bokningsbara utan man får samsas med andra som eventuellt är där.

Danskalas

Från 3 till 16 år.

Vi dansar och leker roliga danslekar beroende på ålder och önskemål. Dansen kan vara influerad av hiphop, jazz eller modernt och vi har även möjlighet att ta in externa danslärare ifall andra typer av inriktningar skulle önskas.

Boka ett barnkalas - Så fungerar det.

Iden är enkel. Vi bokar en gymnastiksal, idrottshall eller spegelsal och våra ledare håller i en rolig och fartfylld lektion efter barnens önskemål inom vissa ramar. Dock finns det en del saker att tänka på.

För att vara inomhus i gymnastiksalarna eller idrottshallarna behöver kalaset hållas mellan cirka 15 jan till 25 maj eller 25 aug – 15 dec. Exakta datum varierar beroende på hur skolans schema ser ut för respektive år. Sommarperioden kommer vi alltså inte åt salarna så skolorna är stängda. Då finns bara utomhusalternativet.

Det är inte tillåtet att äta i salarna med några få undantag som till exempel Pumpan. I några fall har föräldrar hängt upp lakan och ballonger och gjort det mysigt i omklädningsrummen men man bör beakta att dessa inte alltid är så fräscha. Vi rekommenderar att kolla upp närliggande kaféer eller restauranger eller ha med sig en grill eller kokplatta och bjuda på korv som äts utomhus.

Städning ingår inte utan man måste själv göra snygg och plocka undan efter sig. Tillgång till städmaterial saknas. Skulle extrastädning behöva sättas in fakturerar det bolaget 1000kr/h som vidaredebiteras målsman. Råder sunt förnuft är det nog ingen större risk.

Påminn om vattenflaska och skor utan svarta sulor i inbjudan. I vissa fall går barfota också bra.

För att snabba på din förfrågan eller undersöka alternativ som vi inte listat kan du själv kolla ifall det är ledigt genom att leta bland lokalerna som finns i idrottsförvaltningens bokningssystem.

Betalning sker i två steg. Dels en bokningsavgift till föreningen inom 10 dagar från bekräftelsen, dels arvode till tränarna på plats genom kontanter. De priser som anges är för både bokningsavgift och arvode. Bokningsavgiften betalas endast genom kort via Paypals betalsystem. Man måste inte bli medlem i Paypal även om de gärna vill ge det intrycket.

Gällande arvode direkt till tränarna har vi kontrollerat upplägget med skatteverket. Så länge den är under 1000kr per år så behöver ni varken betala arbetsgivaravgifter eller lämna kontrolluppgift. Länk till skatteverkets hemsida.

“Betalar du ut högst 999 kronor under ett år till en privatperson behöver du inte göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter. Du behöver heller inte lämna någon kontrolluppgift.”

Boka här

Kontakta oss på detta formulär så hör vi av oss så snart vi kan.

Barnkalas information

• Arrangör: Stockholms Barnidrottsförening
  • Lokaler: Idrottsförvaltningens lokaler inom Stockholm Stad eller utomhus i t.ex. Ältas Parkourbana
  • Teman: Välj mellan Ninja Warrior / Skeppsbrott, Parkour, Dans eller Bamsegympa. Danskalasen kan såklart vara inom en viss stil som t.ex. Hiphop eller Jazz.
  • Pris: Från 2000:- för 60min. Därefter +400kr/30min extra

Rekommenderade lokaler

• Södermalm: Katarina Norra skola, Sofiaskolan, Södermalmsskolan.
  • Kungsholmen: Klastorpsskolan, Konradsbergshallen, Klamparhallen.
  • Vasastan: Gustav Vasa skolan.
  • Övriga platser: Vällingbyskolan, Västertorpsskolan, Skarpatorpsskolan.