Fem Sex Sju Åtta

Dans

Dansa loss med våra fantastiska lärare
Kurser Anmäl dig
Unmute

Danskurser i Stockholm

Vi har barndans för barn upp till 6 år och arrangerar med jämna mellanrum dansläger och workshops för äldre barn.

Aktuellt kursutbud finns på anmälningssidan och varierar mellan terminerna.

anmäl dig prova på gratis

Dans

Dans är en rolig, fantasifull och utvecklande rörelseform där alla kan vara med.

Tillsammans med våra fantastiska lärare fokuserar vi på glädje, lär oss koreografier och improviserar till senaste musiken. Oavsett vilken stil du vill dansa kommer du få utveckla rytmik, kroppskännedom, koordination, styrka och smidighet.

Barndans

På ett kreativt och lekfullt sätt utforskar vi barndansen och upptäcker dansglädjen. Vi tränar motorik och koordination, balans och hållning samt rytmik och musikalitet. Grupperna delas in efter ålder och kurserna är lämpliga för barn 3-6 år. Lektionerna är 40 min långa och terminen sträcker sig över 11 tillfällen.

Platser

Lokalerna varierar mellan terminerna men vanligtvis på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen och Vasastan.

barndans