Elin-Pettersson

Elin Pettersson

Danslärare

Elin Pettersson började undervisa barn och ungdomar i streetdance som 16 åring. Hon är utbildad via Scandinavian Dance Education. Elin har erfarenhet av dansstilar som hiphop, heels, jazz och freestyle.

“På mina klasser är glädjen ett stort fokus! Mitt mål är att mina elever ska få bygga upp sitt självförtroende och våga tro på sig själva genom dansen. Under terminens gång kommer vi jobba på ett lekfullt och energiskt sätt.”

  Olivia-Waldhagen

  Olivia Waldhagen

  Danslärare

  Olivia Waldhagen är utbildad vid Kulturamas Dansutbildning i Stockholm. Efter utbildningen har hon vidareutbildat sig genom att resa till Los Angeles och London och dansat på bland annat Studio 68 och Millennium Dance Complex. Olivia har dansat sedan sex års ålder. Hon besitter erfarenheter inom hiphop, jazz, balett och floorwork. Utöver dansen har hon en bakgrund som gymnast.

  “På mina klasser är det lätt att släppa loss och ha kul. Det blir blandade moment som akrobatik, koreografi, styrka och känsla. Vi jobbar med att att utmana oss själva, ökad kroppskontroll och självkänsla. Klasserna är fyllda med skratt och glädje!”

   Danslärare

   Ditt namn?

   Vill du jobba med oss?

   Vi erbjuder fritt konstnärligt utrymme och schysst lön i utbyte mot engagemang och kvalité utöver det vanliga.

   Mejla CV till info@stockholmsbif.se

    X