Ella Snellman

Ella Snellman

Danslärare View Details
Jenny Håltem Fongaard

Jenny Håltem Fongaard

Danslärare View Details
Sarah Parman

Sarah Parman

Danslärare View Details
Sara Wallin

Sara Wallin

Danslärare View Details
Ditt namn?

Ditt namn?

Vill du jobba med oss? View Details
Filippa Fahlin

Filippa Fahlin

Danslärare View Details
Stephanie Löfstrand

Stephanie Löfstrand

Danslärare View Details
Ella Snellman

Ella Snellman

Danslärare

Ella kommer från Helsingfors, Finland och började dansa när hon var 5 år gammal. Vid sidan av dansen har hon tävlat i Rytmisk gymnastik under 10 år. Ella har gått på dansgymnasium och studerat på Institute of the Arts i Barcelona, en yrkesutbildningen för dansare. Hon har tränat Balett, Modernt, Hip Hop, Stepp, Akrobatik, Rytmik gymnastik och Jazz. Nu studerar hon på Balettakademien, en yrkesutbildningen i dans med inriktning på Jazz.

I Ellas klasser ligger fokusen på grundteknik, kroppskännedom och musikalitet. Eleverna ska känna sig säkra i sina egna rörelser och bli en stark och mångsidig dansare. 

Jenny Håltem Fongaard

Jenny Håltem Fongaard

Danslärare

Jenny kommer från Oslo och började dansa när hon var 12 år gammal. Hon gick dansutbildningen på gymnasiet, Fagerborg VGS och gick sedan den ettåriga dansutbildningen på Spin Off Forstudium i Dans i Oslo. Hon har tränat balett, modernt/contemporary, jazz och stepp. Nu studerar hon på Balettakademiens 3-årige yrkesdansarutbildning med fokus på främst balett, jazz och modern/contemporary.

I Jennys klasser ligger fokusen på att känna glädjen av att dansa och bli bekant med musikalitet och grundteknik.

Sarah Parman

Sarah Parman

Danslärare

Sarah är en 23 årig student som spenderar dagarna med Latinamerikastudier på Stockholms Universitet. De lediga stunder hon får ägnar hon alltid åt dansen.

Förutom att hålla i barndansgrupper hos oss håller hon även kurser på Funkykidz med barn 4-5 år. Dessutom har hon ett eget dansprojekt som heter Street Toddlers som är en ålderintegrerad dansgrupp där de dansar street, bachata och salsa. Senaste två åren har hon dansat mycket Street Dance och bland annat deltagit i en dansgrupp som heter Street Unlimited.

Barnen får prova grundsteg i olika danstilar men fokus ligger på att barnen ska våga uttrycka sig och våga vara impulsiva, så de kommer även att köra många danslekar för att uppmuntra kreativiteten. Föräldrar är välkomna att delta så länge de deltar i dansen för det blir roligast för barnen så.

“Jag tycker att barn har dansen inom sig och fokus i mina klasser kommer att ligga på att locka fram glädjen med dansen och låta dansen bli något som barnen vågar uttrycka sig med. Jag tror att dansen kan stärka många aspekter av ens liv när man vågar tro att man kan dansa, och det som jag tycker är väldigt viktigt är att barnen efter kursen har ett starkare självförtroende.

Jag älskar alla typer av danser och ser ständigt till att lära mig något nytt. Jag ser fram emot vårens klasser och att träffa och lära känna mina elever.”

Sara Wallin

Sara Wallin

Danslärare

Sara är utbildad danspedagog från dans och cirkushögskolan i Stockholm och tog sin examen 2014. Innan dess gick hon estetiska programmet- dans på gymnasiet och efter studenten gick flytten till München för att gå en dansarutbildning på Iwanson.

De senaste åren har hon arbetat som danspedagog på bland annat förskola, gymnasium samt olika dansskolor runt om i Stockholm. Hon brinner för att lära ut dans och har erfarenhet av att undervisa i stilar som jazz, balett och modernt i åldrarna 1,5- 70 år.

Dansklasserna med Sara innebär mycket dans, svett och skratt i en varm och utmanande miljö!

Ditt namn?

Ditt namn?

Vill du jobba med oss?

Vi erbjuder fritt konstnärligt utrymme och schysst lön i utbyte mot engagemang och kvalité utöver det vanliga.

Mejla CV till info@stockholmsbif.se

Filippa Fahlin

Filippa Fahlin

Danslärare

Filippa har lång erfarenhet inom dans och läser på Balettakademiens yrkesdansutbildning. Förutom att dansa har hon även tränat och jobbat mycket som konståkningslärare samt arrangerat ett eget dansläger på sommaren. Hon har dansat olika stilar som Balett, Modernt och Jazz. Inom Jazzen är det framföallt showjazz och Contemporary som hon har jobbat mest med.

Framträdanden
Yari Blue release gig, Stockholm, dancer and choreographer, 2015
Unga Musik på slottet with Base 23, dancer, 2010-2012
Barncancergalan with Base23, Berns, dancer, 2011
Gig with Base 23, Stockholm Nationalmuseum, dancer, 2011

Stephanie Löfstrand

Stephanie Löfstrand

Danslärare

Stephanie studerar på Balettakademiens 3-åriga yrkesdansutbildning med fokus på främst balett, jazz & modern/contemporary. Tidigare dansade hon på Balettakademiens Streetlinje med fördjupning i olika hiphopstilar. Hon har även en bakgrund inom truppgymnastik där hon bl.a. tävlat på JSM-nivå.

I hennes klasser ligger fokus på glädjen i dansen, etablera trygghet i sin egen kropp & såklart styrka/teknik.

“Dans är för mig, och faktiskt de flesta jag känner som dansar, en paus från verkligheten. En möjlighet att bara få komma som man är, jobba, svettas & ha roligt.”

Fakta:
Ålder: Född 1990
Uppväxt: Eskilstuna
Erfarenhet av: Truppgymnastik, akrobatik, hiphop, heels, balett, modern/contemporary och jazz.

X