july, 2019

01jul09:0005(jul 5)16:00Sportcamp Södermalm V.27 201909:00 - 16:00 (5) Skanstullshallen

Dag & Tid

1 (Måndag) 09:00 - 5 (Fredag) 16:00

Plats

Skanstullshallen

Bohusgatan 28, 106 68, Stockholm

Information

Stockholm Sportcamp

Sommarläger på Södermalm

Stockholm Sportcamp är vårt populära sommarläger där barn 6 – 13 år väljer mellan den allmänna, dans eller parkour inriktningen. Vi står för lunch, mellanmål i form av frukt och t-shirt. Lägret pågår varje dag mellan 09:00-16:00.

   Läs Mer       Anmälan   

Allmän

På schemat står bland annat tennis, friidrott, gymnastik, handboll, dans, parkour, vattenballongslekar, teambuilding, basket, ultimate frisbee, rugby/amerikans fotboll, innebandy, fotboll, badminton, femkamp, utomhuslekar, Ninja Warrior hinderbana och mycket mer. Aktiviteterna anpassas efter tillgängliga lokaler. Just möjligheten till tennis kan variera mellan plats och veckor.

Parkour

Vi tränar bland annat på Parkour Roll, Precision Jump, Wallrun, Tic Tac, Lazy, Kong, Dash och övar eventuellt på en wallflip. Övningarna anpassas efter barnens förmåga och det är viktigt att förstå att det vi gör under ledning och övervakning av våra instruktörer är inget man kan göra själv när lägret är över.

Förutom parkour får barnen prova ett urval av de andra aktiviteterna som genomförs. Allt ifrån basket eller hiphop till vattenballongslekar och femkamp.

Dans

På ett kreativt sätt utforskar vi dansen och upptäcker dansglädjen. Vi kombinerar olika dansstilar som Jazz, Hiphop och modernt, lekar danslekar, gör olika dansövningar, utforskar dansens byggstenar och undersöker moment som till exempel uttryck, känsla, och rytmik. Under lägrets gång lär vi oss, skapar och övar in koreografier som visas upp sista lägerdagen om man vill. Gruppdynamiken värderas högt.

Södermalm

Sommarläger - Vattenkrig

Sportcamp Södermalm genomförs vid Kanalplan IP som bas men vi kommer även hålla till i Kanalhallen samt Blecktornsparken och omkringliggande grönområden. Tennis spelar vi givetvis på Hellas tennisbanor. Skanstullshallen som vi vanligtvis håller till i är stängd för renovering vilket gör att vi större delen av dagen är utomhus. Kläder och aktiviteter efter väder.

Genom att skapa en plattform för idrottande och samspel lägger vi grunden till en oförglömlig vecka. Detta är sommarens höjdpunkt och efter en vecka har barnen fått erfarenhet från olika sporter samtidigt som de träffat nya vänner och förhoppningsvis inspirerats att fortsätta idrotta livet ut! Förutom den allmänna inriktningen kan man välja inriktning parkour, dans eller cheerleading!

X