Gymnastik & idrottslärare

Parkour, Bamsegympa & Idrottsskolan.
Vi söker efter engagerade ledare och ser med fördel på att du är, eller läser till, idrottslärare på GIH eller annan högskola. Dock är det inget krav om du har andra meriterande erfarenheter och utbildningar. Lönen som huvudtränare är mellan 175 – 250 kr/h. Det är troligtvis dubbelt så mycket som andra föreningar med liknande verksamhet erbjuder, men vi ställer krav på planering och engagemang därefter. Skillnaden mellan oss och andra föreningar är just våra ledare.

Vi söker även hjälptränare till våra huvudtränare. Som hjälptränare är du huvudtränarens högra hand och hjälper till och hålla ordning på och uppmuntra barnen, tar fram material mellan övningar med mera. Vi ser gärna att du har en ambition att bli huvudtränare och ställer samma krav på engagemang. Du ska vara minst 15 år och tycka om att arbeta med barn. Lönen är mellan 100-150kr/h, det är troligtvis i nivå med eller ibland över vad huvudtränare i andra föreningar erbjuds.

Många blivande idrottslärare använder oss som referens när de går vidare i sina karriärer, så om du siktar på en sådan karriär är det här en bra merit på ditt CV.

Danslärare

Brinner du också för dans?
Vår vision är att skapa en grund som möjliggör och tillvaratar din kreativitet. Vi söker därför danslärare som älskar att inspirera och vågar att experimentera. Vi vill att du som lärare växer tillsammans med dina elever, och vi kommer göra allt för att tillvarata din nyfikenhet och omvandla det från idé till lektion, kurs, läger, workshop, föreställning eller någon annat. Endast du sätter gränserna.

Om du känner dig motiverad och vill joina vårt växande team är du välkommen att mejla oss ditt CV så dricker vi en kopp

Sommarjobb

Sommarjobba på Stockholm Sportcamp
Varje sommar söker vi ledare till vårt idrottsläger Stockholm Sportcamp. Som ledare hjälper du till att hålla ordning på och uppmuntra barnen, samt hjälpa huvudtränaren och vara dennes högra hand. Det ingår också att hjälpa till och dela ut mat och liknande uppgifter.

Skicka in CV och personligt brev till sommarjobb@stockholmsbif.se så hör vi av oss.
Boende på Södermalm har även möjlighet att söka via stadsdelsförvaltningen.

Sportcamp Run

Volontärer till vårt lopp
Sportcamp Run är ett lopp för barn som arrangeras till förmån för välgörenhet. I samband med loppet får barnen även delta i andra aktiviteter som Ninja Warrior hinderbana, Bamsegympa, ansiktsmålning, femkamp med mera.

Är du intresserad av att arbeta som volontär och hjälpa till på något sätt är du välkommen att kontakta oss på info@stockholmsbif.se