Läger

Sports Camp | Parkour Camp | Dance Camp
Sommarläger, höstlovsläger, jullovsläger, sportlovsläger och påsklovsläger.
Sommarläger Övriga läger

Parkour Camp

Utmanande hinderbanorna och allmän parkourträning

Under loven kan både nybörjare och mer erfarna elever anmäla sig till vårt parkourläger. Vi tränar på vaults, precision, underbar, tic tac, wall run, flips, rolls, cat leap och mycket mer.

Vi bygger också inspirerande parkourbanor som utmanar barnen att använda sin fantasi för att ta sig vidare. Viktigt att förstå att det vi gör under ledning och övervakning av våra instruktörer inte är något man kan göra själv när lägret är över.

Dance Camp

Testa olika dansstilar som hiphop, Jazz och Modernt.

På ett kreativt sätt utforskar vi dansen och upptäcker dansglädjen. Vi kombinerar olika dansstilar som Jazz, Hiphop och modernt, lekar danslekar, gör olika dansövningar, utforskar dansens byggstenar och undersöker moment som till exempel uttryck, känsla, och rytmik.

Under lägrets gång lär vi oss, skapar och övar in koreografier som visas upp sista lägerdagen om man vill.

Gruppdynamiken värderas högt.

Sports Camp

Prova olika idrotter och kombinera med en inriktning

På våra Sports Camp får barnen testa ett urval av olika idrotter och aktiviteter som basket, gymnastik, akrobatik, innebandy, handboll, cheerleading, dans, parkour, fotboll, teambuilding och Ninja Warrior Hinderbanor.

Det finns också möjligheten att anmäla sig till en inriktning och då får de ägna sig åt den sporten under cirka hälften av tiden medan resten blir ett urval av andra idrotter.

Stockholm Sportcamp – Våra sommarläger har en separat informationssida. Gå dit!

sommarläger
dans kurser
X