Anmälan till ett eller flera pass per vecka

Du betalar fullt terminspris och har rätt att avboka fram till 7 dagar innan kursstart.  När vi är klara med planeringen hör vi av oss till dig genom mejl och meddelar vilken tid och skola vi kan erbjuda. Passar det behöver du inte göra något mer. Annars hör du av dig och antingen avbokar eller så letar vi efter andra alternativ. Vi brukar i de flesta fall kunna ordna grupper enligt önskemål.

Givetvis kan du välja att endast gå en gång per vecka ifall du anmält till fler och ångrat dig.

Intresseanmälan/Betala senare

Du betalar bara en mindre avgift på 10kr. Anledningen är att vi måste ta betalt för att vårt system ska fungera. Dessa avgifter betalas inte tillbaka av administrativa skäl. När vi är klara med planeringen hör vi av oss till dig genom mejl och meddelar vilken tid och skola vi kan erbjuda. Passar det har du 10 dagar på dig att betala. Efter 10 dagar kan du ha blivit av med platsen utan förvarning och behöver kontakta oss på nytt.

Detta alternativ är framförallt till för de som långt i förväg anmäler sitt barn men inte vill ligga ute med avgiften tills dess. Tänk på att använda en mejladress som du kollar av även om du skulle vara på semester.

X
X