Kontakt

Vi försöker vara så tillgängliga som vi kan och du kan kontakta oss på olika sätt. Mejl och Chat är de vanligaste och enklaste. Vi mejlar aldrig från “no-reply”-adresser utan alla våra mejl går att svara på för att du ska kunna nå oss så smidigt som möjligt. Sedan en tid tillbaka kan du även chatta med oss genom facebook messenger. Man måste inte ha ett facebook konto utan det går att ha messenger separat.

När ska du chatta och när ska du mejla?
Har du specifika frågor rörande en anmälan är det enklast att du mejlar, har du allmänna frågor kan du både mejla eller chatta.

Chattens öppetider
Vi försöker besvara mellan 09:00-17:00.

Vanliga frågor
Innan du kontaktar oss är du välkommen att läsa igenom vanliga frågor och svar.

Kontaktuppgifter

E-post
info@stockholmsbif.se

Chat
Vill du chatta med oss kan du klicka på denna länk ifall du inte ser en chat ruta i nedre hördet.

Telefon/SMS
Vårt telefonnummer är 076-249 59 84 men vi har ingen bemanning på numret, mejla oss och be om att bli uppringd om du vill prata med oss istället för att mejla/chatta. Skriv även vad det gäller så kan vi förbereda oss innan vi ringer upp dig. SMS är tyvärr inte ett bra sätt att kommunicera med oss på. Anledningen är att mobilen är ett trubbigt verktyg och det går inte att sortera och markera sms som man kan göra med mejl och därför händer det att vi missar sms ibland.

Swish
Vårt swishnummer är 123 304 52 83 och swish är såklart det bästa sättet att nå oss på – självklart är detta ett skämt 😛

Det variera beroende på verksamhet och du hittar svaret under Kalender.
När det är långt kvar tills terminsstarten går det endast att göra en intresseanmälan (10 kr). När det är nära terminsstart går det endast att betala hela avgiften. Som vanligt kan du alltid avboka fram till 7 dagar innan terminsstart.
Se under respektive verksamhets anmälningssida för lokaler och tider, samt för vilken åldersgrupp/nivå kursen är till för.
Ja vi erbjuder separata prova på lektioner som är gratis vid närvaro. Dessa kräver en separat anmälan. Läs mer på denna sida.
Det beror på vad du har anmält dig till. För terminen gäller 7 dagar innan kursstart. För läger gäller 30 dagar innan start med undantag för våra sommarläger där du kan avboka fram till 30 april. Det går ibland att köpa avbokningsskydd för att förlänga avbokningstiden för våra läger.
Det är tyvärr inte möjligt att ta igen en missad lektion. Dels skulle det innebära väldigt mycket administration för oss att hålla reda på vem som har missat vilken lektion, hitta ett alternativ och kommunicera till ledarna. Dels skulle det bli väldigt rörigt för barn som går i gruppen om det droppar in nya barn enstaka lektioner. För ledarna blir det också rörigt när det kommer nya barn de inte känner.
I undantagsfall, verkligen. Beror på orsak.
Kolla i din skräppost eller sök på mejl från info@stockholmsbif.se
Nej, vi har tyvärr inget bra system i nuläget för att hantera detta. Kan ändras framöver.
X
X