Om en elev är sjuk, även med milda symtom, ska den inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Vi ber er alla att ta hänsyn till varandra genom att följa detta strikt.

2020-11-04

Vi arbetar med att mejla ut information till alla gällande nya riktlinjer. Du får även ett sms när vi har skickat iväg ett mejl.

Parkour
Den huvudsakliga ändringen är att vi hämtar och lämnar barnen utanför. Information kommer inom kort.

Bamsegympa & Idrottsskolan
Med föräldrar – ändras till att vara utan föräldrar. Plus lämning och hämtning utanför. Information kommer inom kort.
Utan föräldrar – Lämning och hämtning utanför. Information kommer inom kort.

Under fredag kommer vi senast ha informerat alla som tränar i helgen. Ni som tränar innan helgen får information idag innan 16:00. (Skrivet 4 nov 14:30)

Vi vill förtydliga följande

  1. Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  2. Föräldrar till barn som tränar bör välja att inte skicka barnen på träningen om man känner en mycket stor oro för sitt barn kopplat till barnets träning under rådande omständigheter. Enligt våra avbokningsregler kan du avboka och få tillbaka avgiften fram till 7 dagar innan kursstart.
  3. Personer som befinner sig i riskgruppen rekommenderas att inte besöka lokalerna men det är ett beslut som ytterst måste tas av den enskilde.
  4. Vi vill påminna alla om vikten av god handhygien och att regelbundet tvätta händerna. Se filmen på svenska eller engelska om god handhygien.
X