juni, 2020

22jun(jun 22)09:0026(jun 26)16:00Sportcamp Södermalm V.26 202009:00 - 16:00 (26) Kanalplan IP

Dag & Tid

22 (Måndag) 09:00 - 26 (Fredag) 16:00

Plats

Kanalplan IP

Södermannagatan 63

Information

Stockholm Sportcamp

Sommarläger på Södermalm

Stockholm Sportcamp är vårt populära sommarläger där barn 6 – 13 år väljer mellan den allmänna, dans eller parkour inriktningen. Vi står för lunch och mellanmål i form av frukt. Lägret pågår varje dag mellan 09:00-16:00.

   Läs Mer       Anmälan   

Allmän

På schemat står bland annat tennis, friidrott, gymnastik, handboll, dans, parkour, vattenballongslekar, teambuilding, basket, ultimate frisbee, rugby/amerikans fotboll, innebandy, fotboll, badminton, femkamp, utomhuslekar, Ninja Warrior hinderbana och mycket mer. Aktiviteterna anpassas efter tillgängliga lokaler. Just möjligheten till tennis kan variera mellan plats och veckor.

Parkour

Vi tränar bland annat på Parkour Roll, Precision Jump, Wallrun, Tic Tac, Lazy, Kong, Dash och övar eventuellt på en wallflip. Övningarna anpassas efter barnens förmåga och det är viktigt att förstå att det vi gör under ledning och övervakning av våra instruktörer är inget man kan göra själv när lägret är över.

Förutom parkour får barnen prova ett urval av de andra aktiviteterna som genomförs. Allt ifrån basket eller hiphop till vattenballongslekar och femkamp.

Cheerleading

Cheerleading är en blandning av akrobatik kombinerat med dans och musik. Barnen övar på ett anpassat program som de får visa upp i slutet av veckan om de vill.

Södermalm

Sommarläger - Vattenkrig

Sportcamp Södermalm genomförs vid Kanalplan IP som bas men vi kommer även hålla till i Kanalhallen, Skanstullshallen samt Blecktornsparken och omkringliggande grönområden. Tennis spelar vi givetvis på Hellas tennisbanor. Kläder och aktiviteter efter väder.

Genom att skapa en plattform för idrottande och samspel lägger vi grunden till en oförglömlig vecka. Detta är sommarens höjdpunkt och efter en vecka har barnen fått erfarenhet från olika sporter samtidigt som de träffat nya vänner och förhoppningsvis inspirerats att fortsätta idrotta livet ut! Förutom den allmänna inriktningen kan man välja inriktning parkour, dans eller cheerleading!

X