Vanliga frågor om vår terminsverksamhet

Det variera beroende på verksamhet och du hittar svaret under Kalender.
Ja är det långt kvar till terminsstart kan du skriva i rabattfältet så kostar det bara 10kr. Tips: Ange en mejladress som du kollar av under semestern så minskar du risken att mista din köplats. När du får en plats har du 10 dagar på dig att tacka ja genom att betala eller kontakta oss för att se om andra alternativ finns. Efter 10 dagar kan platsen erbjudas någon annan. Som vanligt kan du alltid hoppa av fram till 7 dagar innan terminsstart.
Se under respektive verksamhets anmälningssida för lokaler och tider.
Ja vi erbjuder separata prova på lektioner som är gratis vid närvaro. Dessa kräver en separat anmälan som görs här
Senast 7 dagar innan kursen ska starta. Vi lägger vanligtvis prova på lektioner en vecka innan start och det är meningen att man ska kunna gå dessa och avanmäla sig efter lektionen om man inte vill börja terminen. Avanmälan måste mejlas till info@stockholmsbif.se
Nej tyvärr, vi vill ha ordning och reda i grupperna och det fungerar inte att ta igen missade lektioner då. Vissa väldigt blyga barn hämmas av att det kommer in nya barn och det blir bara rörigt.
I undantagsfall, verkligen. Eftersom vissa väldigt blyga barn hämmas av att det kommer in nya barn så är det i princip omöjligt, speciellt i slutet på terminen.
Kolla i din skräppost eller sök på mejl från info@stockholmsbif.se
Nej, men om du vill kan du mejla sjukanmalan@stockholmsbif.se. Vill du ha svar på det du skriver mejlar du vår info adress som vanligt

Vanliga frågor om våra läger

Ja, alltid. Skiljer det mycket i ålder placeras de från början i olika grupper men kan byta på plats om de insisterar.
Ja, meddela gruppens ansvariga eller ansvarig på plats med ett sms så slipper de vänta i onödan.
Kolla i din skräppost eller sök på mejl från info@stockholmsbif.se
X