Gymnastik för barn på Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Västertorp och Vällingby i Stockholm
Bamsegympa

Anmälan till Bamsegympa & Idrottsskolan samt Familjegympa

Status: Vi tar emot intresseanmälningar (10kr) till höstterminen 2019. Om du deltar under våren behöver du inte anmäla dig på nytt utan vi kommer skicka mer information under april.

Start: September vecka 37.

Bamsegympa & Idrottsskolan är två populära koncept som sammanslaget blir ännu bättre. Med Gymnastikförbundets Bamsegympakoncept och vår egen Idrottsskola kombineras lekfulla, idrottsliga och motoriska moment på ett optimalt sätt. Grupperna delas in efter ålder. Lektionerna är cirka 40 minuter långa a 11 gånger. Familjegympan skiljer sig genom att man som förälder är aktiv i övningarna.

Målsmans Uppgifter

Målsman
E-post
Mobil

Adress

Adress
Postnr
Ort

Barnets uppgifter

Förnamn
Efternamn
Personnummer

Bamsegympa & Idrottsskolan

Här får en förälder vara med på terminens första lektion. Därefter stannar föräldrarna utanför och barnen förväntas klara sig själva. Därför passar detta alternativ bättre för barn som är nära fyra år och äldre.

Familjegympa

Här är en förälder med, du behöver inte själv göra en kullerbytta men hjälper och förklarar övningarna för ditt barn och deltar där det behövs. Det går att vara ensam förälder med tvillingar.


Stockholm: Platser och Tider

Klicka på en skola för att få upp en karta
Mån Tis Ons Tors Lör Sön
Välj de platser och dagar ni kan. Ange under önskemål vilken skola eller tid som föredras. Desto fler alternativ ni kan, desto större chans är det att vi kan ordna en plats. Vi försöker tillgodose önskemålen samtidigt som vi beaktar gruppernas ålderssammansättning.

Önskemål/Upplysningar

Önskemål av olika slag t. ex. att man vill hamna i samma grupp som en kompis, eller föredrar en viss skola/tid kan lämnas här.
Frågor besvaras ej här, mejla frågor till info@stockholmsbif.se

Pris och villkor

Förskola / Skola
Hur hörde ni talas om oss?
Priset för en gång/veckan är
1450:-
Har du en rabattkod? Skriv den här:
Välj anmälningstyp. Läs mer