Prova på Parkour, Barngympa, Barndans, Danskurser och Familjegympa helt gratis

Anmälningssida för prova på lektioner. Gratis vid närvaro.

Testa våra kurser helt gratis. Tanken med dessa prova på lektioner är att ge osäkra barn/föräldrar en möjlighet att testa utan att själva terminen blir lidande av att barn slutar/börjar under terminens gång. Terminens kurser speglar inte nödvändigtvis prova på lektionerna när det kommer till tider och åldrar. Vilka tider som gäller för vilka åldrar under terminen visas på respektive anmälningssida.

Nedan finner du prova på lektioner för:
Bamsegympa & Idrottsskolan och Parkour.

Vid stort intresse kan platserna ta slut. Då kan du fylla i dina uppgifter här eller följa oss på sociala medier så får du information när vi öppnar för fler anmälningar.

Dag & Tid Plats Född år Lediga platser
Kurser i Bamsegympa & Idrottsskolan, lektionerna är ca 40 min
Uppdateras inför nästa termin
 
Kurser i Parkour, lektionerna är ca 55 min
Uppdateras inför nästa termin
 

Regel 1: Vi erbjuder detta gratis vid närvaro (avprickning på plats). Vid utebliven närvaro kostar det 100kr. På så sätt hoppas vi att de som anmäler sig verkligen kommer då platserna är begränsade. Vid förhinder ska man senast 7 dagar innan avanmäla sig för att inte bli betalningsskyldig.

Regel 2: Var noga med att anmäla ditt barn till en lektion som passar åldersmässigt och till ett datum framåt i tiden.

Tänk på!: Separat anmälan till terminskurserna krävs ifall man vill gå dessa. Man är alltså inte automatisk anmäld eller garanterad plats genom anmälan till att prova på. Man kan anmäla till både en prova på lektion och till terminen och avboka terminen efter prova på lektionen om man inte vill börja.


Målsmans Uppgifter

Målsman
E-post
Mobil

Barnets uppgifter

Namn
Personnummer
Förskola / Skola

Godkänn och skicka in

Hur hörde ni talas om oss?