Ett roligt och rörligt

Barnkalas

Olika teman för olika åldrar 3-16 år.
Dans, Parkour, Bamse, Skeppsbrott eller Ninja Warrior hinderbana.

Bamsegympakalas

Från 3 år.

Våra tränare håller i en Bamsegympalektion som består av roliga lekar och fantasifulla hinderbanor där man provar kullerbyttor och annat beroende på vad lokalens utrustning tillåter.

Ninja Warrior /Skeppsbrott

Från 7 år.

Vi bygger en häftig hinderbana och leker roliga lekar. Äldre barn kan själva vara med och utforma hinderbanan som dessutom kan ha inslag av parkour om så önskas.

Danskalas

Från 3 till 16 år.

Vi dansar och leker roliga danslekar beroende på ålder och önskemål. Dansen kan vara influerad av hiphop, jazz eller modernt och vi har även möjlighet att ta in externa danslärare ifall andra typer av inriktningar skulle önskas.

Boka ett barnkalas - Så fungerar det.

Iden är enkel. Vi bokar Stadshagshallen och våra ledare håller i en rolig och fartfylld lektion efter barnens önskemål inom vissa ramar. Dock finns det en del saker att tänka på.

Det går bra att äta i salen men det är förbjudet att sitta på plintar eller andra gymnastikredskap. Det finns bänkar i omklädningsrummet som kan användas om man inte vill sitta på golvet. Det går bra att hänga upp lakan och ballonger och göra det lite mysigt om man önskar.

Städning ingår inte utan man måste själv göra snygg och plocka undan efter sig. Tillgång till städmaterial finns. Skulle extrastädning behöva sättas in fakturerar det bolaget 1000kr/h som vidaredebiteras målsman. Råder sunt förnuft är det nog ingen större risk.

Påminn om vattenflaska och skor utan svarta sulor i inbjudan. Barfota går också bra.

Betalning sker i två steg. Dels en bokningsavgift till föreningen inom 10 dagar från bekräftelsen, dels arvode till tränarna på plats genom kontanter. De priser som anges är för både bokningsavgift och arvode. Bokningsavgiften betalas endast genom swish.

Gällande arvode direkt till tränarna har vi kontrollerat upplägget med skatteverket. Så länge den är under 1000kr per år så behöver ni varken betala arbetsgivaravgifter eller lämna kontrolluppgift. Länk till skatteverkets hemsida.

“Betalar du ut högst 999 kronor under ett år till en privatperson behöver du inte göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter. Du behöver heller inte lämna någon kontrolluppgift.”

Boka här

Kontakta oss på detta formulär så hör vi av oss så snart vi kan.

Barnkalas information

• Arrangör: Stockholms Barnidrottsförening
    • Lokal: Stadshagshallen på Kungsholmen
    • Teman: Välj mellan Skeppsbrott, dans eller Bamsegympa.
    • Pris: Från 2000:- för 120min. Därefter +500kr/30min extra