03/03/2023 Stockholms Barnidrottsförening

Sommarläger i Stockholm

Stockholm är en fantastisk stad att tillbringa sommaren i, med sin vackra natur och många roliga aktiviteter. Om du letar efter en sommaraktivitet för ditt barn i Stockholm, kan ett sommarläger vara det perfekta valet.

Sommarläger

Ett sommarläger i Stockholm ger barnen möjlighet att uppleva allt som staden har att erbjuda, samtidigt som de deltar i roliga aktiviteter och träffar nya vänner. Det finns många olika typer av sommarläger att välja mellan i Stockholm, så oavsett vad ditt barn är intresserad av, finns det ett läger som passar.

En av fördelarna med att välja ett sommarläger i Stockholm är att det ger barnen möjlighet att utforska staden och lära känna nya platser. Det kan vara allt från att besöka museum och parker till att utforska stadens kultur och historia. Detta ger barnen en rikare upplevelse och kan också hjälpa dem att utveckla sin självständighet och självförtroende.

Dagskollo i Stockholm

En flexibel sommaraktivitet för barn

Om du letar efter en mer flexibel sommaraktivitet för ditt barn i Stockholm, kan ett dagskollo vara ett utmärkt alternativ. Ett dagskollo erbjuder samma roliga aktiviteter och upplevelser som ett sommarläger, men barnen kommer hem varje dag istället för att övernatta på lägret.

Ett dagskollo i Stockholm ger barnen möjlighet att delta i olika sport- och lekaktiviteter, workshops, utflykter och mycket mer. Detta ger barnen en chans att lära sig nya färdigheter, träffa nya vänner och ha kul under sommaren.

En av fördelarna med ett dagskollo i Stockholm är att det är mer flexibelt än ett traditionellt sommarläger. Det gör det lättare för föräldrar att anpassa sig till sina dagliga scheman och samtidigt se till att deras barn har en rolig och lärorik sommar.

Sammanfattningsvis är sommarläger och dagskollo två utmärkta alternativ för barn som letar efter en rolig och lärorik sommaraktivitet i Stockholm. Med ett brett utbud av aktiviteter och möjligheter att träffa nya vänner, kan ditt barn ha en oförglömlig sommarupplevelse. Så varför inte överväga ett sommarläger eller dagskollo i Stockholm för ditt barn?

Stockholm Sports Camp

En rolig och lärorik upplevelse för barn

Sommarläger är en fantastisk möjlighet för barn att uppleva roliga aktiviteter, lära känna nya vänner och få minnen för livet. Ett sommarläger kan också ge barnen en chans att utveckla nya färdigheter och intressen som kan påverka deras framtida val och karriärer.

Om du letar efter ett sommarläger för ditt barn i Stockholm-området, kan vi varmt rekommendera vårt dagskollo Stockholm Sports Camp. Detta idrottsläger är en av de mest populära sommarlägren i Stockholm och erbjuder en mängd olika sportaktiviteter för barnen.bild på idrottsläger i Stockholm

Vårt läger erbjuder ett brett utbud av sportaktiviteter såsom fotboll, basket, handboll, innebandy, tennis, friidrott, parkour, dans och mycket mer. Varje dag innehåller olika sportaktiviteter som är anpassade efter barnens ålder och färdigheter.

Stockholm Sports Camp är inte bara ett sommarläger för idrottsaktiviteter, utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter som bidrar till att göra lägret ännu roligare och minnesvärt. Barnen kommer att ha chansen att delta i roliga aktiviteter som teambuilding, vattenballongslekar och Escape Room där de får utlopp för sin kreativitet och fantasi när de räddar världen 🙂

Vi höll vårt första läger redan 2008 och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap kring organisation och planering. Mycket tack vare att samma personal som arbetade då fortfarande är kvar i verksamheten. Våra tränare är kunniga inom sin sport och har pedagogiska färdigheter för att kunna lära ut på ett sätt som är roligt och engagerande för barnen.

Så om du söker efter ett sommarläger som kan ge ditt barn en minnesvärd sommarupplevelse, samtidigt som det ger möjlighet att utveckla färdigheter och bygga självförtroende, så är Stockholm Sports Camp ett utmärkt val.

Läs mer och boka

Skeppsholmslägren

Skeppsholmslägren är en samling kultur- och friluftsläger för barn och unga från alla delar av Stockholm med omnejd. Lägren arrangeras av Skeppsholmslägren Ideell förening i samarbete med Kulturfyren och Studieförbundet Bilda.

En av tankarna med Skeppsholmslägren är att barn från Stockholms alla delar ska ha möjlighet att mötas i gemensamma intressen och få kompisar i olika delar av stan och dess förorter. Lägren på Skeppsholmen och i Gamla Stan är lika mycket till för barn från Botkyrka, Tensta och andra ytterförorter som lägren i Botkyrka är till för barn från innerstaden och närförorter.

Läs mer och boka

Huddinge Wild Camp

Idrottsläger för barn

Huddinge Wild Camp är lägret som vill ge sina deltagare en trygghet och glädje i att röra sig utomhus samt möjligheten att under lekfulla former få träna balans, smidighet och styrka med naturen som redskap. Förhoppningen är att varje deltagare ska få ett ökat intresse för idrott, natur och orientering, och därigenom lägga grunden till en aktiv livsstil. Under fem sommarveckor ges barn och ungdomar möjlighet att vistas i naturen, träffa nya vänner och under lekfulla former lära sig samarbete, allemansrätt samt grunderna i orientering.

Bakom lägret står orienteringsklubben Snättringe SK, Huddinges orienteringsklubb med bas vid Källbrinks IP. Ledare på lägret är alla våra duktiga ungdomar och juniorer, under ledning av David Hector & Jesper Andersson, som redan 2013 vann Huddinge Kommuns pris för arbetet med Huddinge Wild Camp. David har sedan dess arbetat många år med pedagogik i skola, och Jesper är en mycket rutinerad utbildare och lägerarrangör, vilket i gott samarbete lägger grunden för ett välfungerande läger

Läs mer och boka
, ,