Idrott

Bamsegympa & Idrottsskola

Bamsegympa i Stockholm

Läs mer Anmälan Prova på Gratis

Bamsegympa & Idrottsskolan

För barn 2-7 år

Gymnastikförbundets Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta – det är Bamsegympa!

Idrottsskolan är vårt egna koncept för där vi förutom barngymnastik även provar olika idrotter så som tennis, innebandy, friidrott, fotboll, basket och handboll. Detta görs på ett lekfullt sätt utan utslagning, anpassat till deras färdigheter. Förutom att testa olika idrotter bygger vi även koordinationsbanor och leker spännande lekar.

Föräldrar

Du kan välja att anmäla dig till en klass med eller utan föräldrar. Har du valt en klass med föräldrar i salen så är du ombytt hjälper ditt barn i övningarna. Du behöver inte själv göra kullerbyttor eller något avancerat utan finns mest till som stöd. Att du är ombytt är inte ett krav men önskvärt.

Har du valt en klass utan föräldrar är du med på terminens första och sista lektion. År 2007 satt de flesta föräldrar i korridoren utanför och läste en bok, numera kollar alla i en skärm.

Kalender

Vårterminen startar vecka 5 (prova på vecka 4)
Kort termin startar vecka 19
Höstterminen startar vecka 38 (prova på vecka 37)

Fördelar med vår verksamhet

Engagerade ledare

Engagerade ledare

Vi erbjuder de bästa villkoren för att attrahera de bästa ledarna och skickar de till gymnastikförbundets och SISUs utbildningar.

Små barngrupper

Små barngrupper

Det går inte att hålla bra kvalité med för stora barngrupper helt enkelt. Vi har dubbelkollat detta med en astronaut.

Gratis prova på

Gratis prova på

Det är inte lätt att veta om ens barn är redo, därför erbjuder vi gratis prova på lektioner inför terminerna.

Avbokningsskydd ingår

Avbokningsskydd ingår

Du kan fram till 7 dagar innan terminsstart avboka och få tillbaka avgiften utan anledning.

Försäkring

Försäkring

Alla barn i vår verksamhet är givetvis försäkrade.

InformationTa med idrottskläder, gymnastikskor, vattenflaska och ett gott humör. Det går bra att vara barfota. Strumpor rekommenderas inte då det blir halt.


Terminsstart, lediga dagar och avslutning varierar beroende på träningsdag och lokal. Vi har samlat den informationen i menyn under Meny / Kalender.


Vägbeskrivning till våra lokaler hittar ni under Meny / Vi finns på...


Vilka tider och dagar som finns tillgängliga i respektive lokal står på anmälningssidan.


Priset är 1450 per termin. Terminen består av 11 tillfällen á 40 minuter.

Har du valt en klass med föräldrar i salen så är du ombytt hjälper ditt barn i övningarna. Du behöver inte själv göra kullerbyttor eller något avancerat utan finns mest till som stöd.

Har du valt en klass utan föräldrar är du med på terminens första och sista lektion. Därefter väntar man utanför salen. År 2007 satt de flesta föräldrar i korridoren utanför och läste en bok.


1 Bamses Hinderbana. (Balansera, klättra, krypa och hoppa)
2 Gymnastik (Kullerbytta, balansera, gunga och stå på händer)
3 Akrobatik (Redskapsbana – kullerbyttor ,romerska ringar, lianer)
4 Basket (Bollvaneövningar, basketinspirerad motorikbana, basketrelaterade lekar)
5 Handboll (Studsa, kasta, fånga, passa, handbollsinspirerad motorikbana)
6 Friidrott (Kasta, springa sprint, hoppa längd och hoppa högt)
7 Dans / Innebandy (Bandybana, dribbla passa & skjuta. Innebandyhinderbana)
8 Parkour (Ta sig över och hoppa mellan hinder)
9 Tennis (Öva med ballonger eller racketar och ärtpåsar, bollvaneövningar)
10 Fotboll (Musikstopp med dribblingar, passa, skjuta, fotbollsinspirerad hinderbana)
11 Skeppsbrott (Inte nudda mark)

Schemat är preliminärt

Nästan alla träningar startar med lite bollvaneövningar eller en motorik & koordinationsbana där barnen springer, klättrar, hoppar, hänger, kastar och rullar. Sedan har vi ett tema för varje lektionstillfälle. Avslutningsvis en lek som har anknytning till temat. För de yngre barnen lite mer motorik och koordinationsträning än temat. För de äldre barnen mer tema.

Kids Gymnastics

We are happy that you managed to find us and consider to register you child. For those kids that at the moment don’t speak Swedish we only offer the classes with a parent inside. As a parent we expect you to understand or figure out the exercise by looking at others. Or ask the teacher/another parent in a way that it does not take time from the class.

The main reason behind is that it takes time from the other students when the instructions has to be explained twice. Also, it’s impossible to keep the focus of the other children during the time it takes to translate.

Unfortunately we do not provide only English speaking classes at the moment.

Bamseloppet

Spring årets roligaste lopp där Bamse kommer på besök. Förutom att springa loppet och få medalj och diplom så får barnen även delta i andra aktiviteter som Bamsegympahinderbana, ansiktsmålning, airtracks, trampbilar, labyrint, gå på lina och annat roligt.

Bamseskoj!

På Bamse.se finns det massor av roliga spel, pyssel med mera. Vi har listat ett urval av dessa.Roliga och lärorika spel med Bamse och hans vänner.
Bamsespel

 


Roliga pyssel med Bamsetema kan man göra här.

Bamsepyssel

X
X