Prova på inför terminsstarten.

Vi vill såklart att man ska kunna prova vår verksamhet. Samtidigt vill vi ha ordning och reda. Därför har vi inför varje termin separata prova på lektioner som man kan anmäla sig till om man innan terminsstarten vill prova. Dessa lektioner är gratis vid närvaro, läs reglerna här eller på anmälningssidan.

Regler prova på

Regel 1: Vi erbjuder detta gratis vid närvaro (avprickning på plats). Vid utebliven närvaro kostar det 100kr. På så sätt hoppas vi att de som anmäler sig verkligen kommer då platserna är begränsade. Vid förhinder ska man senast 7 dagar innan avanmäla sig för att inte bli betalningsskyldig.

Regel 2: Var noga med att anmäla ditt barn till en lektion som passar åldersmässigt och till ett datum framåt i tiden.

Tänk på! Separat anmälan till terminskurserna krävs ifall man vill gå dessa. Man är alltså inte automatisk anmäld eller garanterad plats genom anmälan till att prova på. Man kan anmäla till både en prova på lektion och till terminen och avboka terminen efter prova på lektionen om man inte vill börja.

Vanliga frågorSvar: Nej, det skulle innebära att vi vid terminsstart inte vet vilka som avser att fortsätta vilket gör att vi inte kan prioritera resurserna rätt. Dessutom har vi oftast fullbokade grupper, om då några är där för att testa innebär det att andra tvingas börja först på terminens andra lektion som tidigast.


Svar: Nej. Vi har gratis prova på lektioner inför terminen. När den väl har satt igång öppnar vi inte upp för de som vill testa, utan hänvisar till nästa omgång prova på lektioner inför nästa termin. Annars skulle vi jämt ha nya barn som testar och då blir det rätt stökigt för de som går.


Svar: Nej, försök istället att åka till en annan plats som inte är full. Många gånger avbokar även folk nära inpå lektionen och med lite tur kan du då knipa en plats om du kollar med jämna mellanrum.


Sammanfattning

Sammanfattningsvis går det alltså enbart att testa på de lektioner som är avsedda för detta ändamål. Har du ett förslag på hur detta kan förbättras utan att det går ut över de barn som redan bestämt sig så får du gärna höra av dig till oss.

X
X