2-7 år

Bamsegympa & Idrottsskola

På Bamsegympa & Idrottsskolan blandar vi gymnastik med andra idrotter som friidrott, fotboll, basket, tennis och handboll. På så vis kombineras lekfulla, idrottsliga och motoriska moment på ett optimalt sätt. Du kan välja att delta tillsammans med ditt barn eller vänta utanför.

6-13 år

Parkour & Freerunning

Parkour är att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigaste och effektivaste sätt möjligt. Att leta efter nya vägar och lösningar, att träna upp sin fysiska och psykiska kapacitet och att utvecklas och börja se hinder som möjligheter – det är Parkour!

6-13 år

Sommarläger | Stockholm Sportcamp

Genom att skapa en plattform för idrottande och samspel lägger vi grunden till en oförglömlig vecka. Detta är sommarens höjdpunkt och efter en vecka har barnen fått erfarenhet från olika sporter samtidigt som de har träffat nya vänner och förhoppningsvis inspirerats att fortsätta idrotta lång tid framöver!

2-10 år

Bamseloppet

Bamseloppet arrangeras till förmån för Läkare Utan Gränser. Förutom att barnen springer och har möjlighet att träffa Bamse, gör vi vårt yttersta för att ordna andra aktiviteter.

2-13 år

Övriga aktiviteter

Förutom ovanstående aktiviteter så har vi även parkourläger under sportlov, påsklov och höstlov. Dessa och andra aktiviteter läggs upp som event.

Barnkalas

Vi arrangerar även barnkalas. Anlita en av våra ledare till att hålla i en lekfull och fartfylld barnkalas med olika teman. Vi leker roliga lekar, bygger hinderbanor, kör Parkour eller dansar, allt beroende på era önskemål. Läs mer här.

X