2-7 år | Bamsegympa & Idrottsskola

På Bamsegympa & Idrottsskolan blandar vi gymnastik med andra idrotter som friidrott, fotboll, basket, tennis och handboll. På så vis kombineras lekfulla, idrottsliga och motoriska moment på ett optimalt sätt. Du kan välja att delta tillsammans med ditt barn eller vänta utanför.

Bamses hinderbanor

Bamses hinderbanor är en kortare kurs i samma anda. Det går bra att förlänga ordinarie termin såväl som att börja med den kortare kursen.

Läs mer Anmälan Prova på Bamses hinderbanor

5-14 år | Parkour & Freerunning

Parkour är en idrottsgren och en konstform som handlar om att röra sig så effektivt som möjligt genom omgivningen, ofta genom att hoppa, klättra, krypa och rulla. Parkour kan utövas på alla slags terränger, inklusive gator, torg, parker och byggnader. Målet med parkour är att övervinna hinder och begränsningar på ett så kreativt och kroppseffektivt sätt som möjligt, utan att använda några redskap eller utrustning. Parkour kräver både fysisk styrka, uthållighet, koordination och kroppskontroll, och det kan vara en utmanande och rolig träningsform för personer i alla åldrar.

Läs mer Anmälan Prova på Utomhusklasser

6-13 år | Stockholm Sports Camp

Genom att skapa en plattform för idrottande och samspel lägger vi grunden till en oförglömlig vecka. Detta är sommarens höjdpunkt och efter en vecka har barnen fått erfarenhet från olika sporter samtidigt som de har träffat nya vänner och förhoppningsvis inspirerats att fortsätta idrotta lång tid framöver!

Läs mer Anmälan

2-10 år | Bamseloppet

Bamseloppet arrangeras till förmån för Läkare Utan Gränser. Förutom att barnen springer och har möjlighet att träffa Bamse, gör vi vårt yttersta för att ordna andra aktiviteter.

Läs mer Anmälan

juni, 2024