Kontaktuppgifter

E-post
info@stockholmsbif.se

Samtal
Vårt telefonnummer är 076-249 59 84 men vi har ingen bemanning på numret, mejla oss och be om att bli uppringd om du vill prata med oss. Skriv även vad det gäller så kan vi förbereda oss innan vi ringer upp dig.

SMS
SMS är tyvärr inte ett bra sätt att kommunicera med oss på. Anledningen är att mobilen är ett trubbigt verktyg och det går inte att sortera och markera sms som man kan göra med e-post.

Swish
Vårt swishnummer är 123 304 52 83 och swish är såklart det bästa sättet att nå oss på – självklart är detta ett skämt 😛

Om du har en fråga och tänker att du inte kan vara den första som undrar det så kan det vara en god idé att kika på “Vanliga frågor”.

Vanliga frågor

När är terminsstart, lov och avslutning?

Det variera beroende på verksamhet och plats, du hittar svaret under Kalender.

Kan man prova på först?

Ja vi erbjuder separata prova på lektioner för parkour och barngymnastiken som är gratis vid närvaro. Dessa kräver en separat anmälan. Läs mer på denna sida.

Är man garanterad plats efter prova på?

Nej man är varken automatisk anmäld eller garanterad plats genom anmälan till att prova på. Man kan anmäla till både en prova på lektion och till terminen och avboka terminen efter prova på lektionen om man inte vill börja.

När måste man avboka sin plats?

Det beror på vad du har anmält dig till. För terminen gäller 7 dagar innan kursstart. För läger gäller 30 dagar innan start. Det går ibland att köpa avbokningsskydd för att förlänga avbokningstiden för våra läger. Du hittar våra villkor på denna sida.

Kan vi ta igen missade lektioner?

Det är tyvärr inte möjligt att ta igen en missad lektion. Dels skulle det innebära väldigt mycket administration för oss att hålla reda på vem som har missat vilken lektion, hitta ett alternativ och kommunicera till ledarna. Dels skulle det bli väldigt rörigt för barn som går i gruppen om det droppar in nya barn enstaka lektioner. För ledarna blir det också rörigt när det kommer nya barn de inte känner.

Kan vi byta tid under terminen?

I undantagsfall. Beror på orsak.

Ska jag anmäla frånvaro?

Nej det behövs inte. Vi har tyvärr inget bra system i nuläget för att hantera detta. Kan ändras framöver.

Har vi förtur att fortsätta nästa termin?

Ja. Vi försöker att inte bidra till onödig stress och därför erbjuder vi förtur till de barn som redan deltar i vår träning. Samtidigt vill vi ha en effektiv hantering och erbjuda nya barn en möjlighet att börja hos oss och därför behöver du agera i enighet med den information som vi mejlar/sms:ar inför terminsavslutningen.

Turordningsregler

  1. Nuvarande elever i föreslagen grupp
  2. Nuvarande elever som önskar byta
  3. Köande elever föregående termin
  4. Nya elever
Ångerrätt

När man anmäler intresse till nästa termin så betalar man en del av avgiften i förväg. Givetvis kan man avboka som vanligt fram till 7 dagar innan start och får då även tillbaka den del av avgiften som redan erlagts.