Södermalm

Globala Gymnasiet

Adressen är: Hornsgatan 93.

Det finns olika salar, vi har barngymnastik och parkour i gymnastiksalen som ligger längst ner på skolgården på höger hand.

Högalidskolan

Adressen är: Folkskolegatan 13

Gå över skolgården mot huvudingången. Det finns två stycken dubbeldörrar. Gå in i den vänstra och upp för trapporna. Vi tränar i den övre gymnastiksalen. Ingången är genom omklädningsrummen.

Hiss saknas.

Kanalhallen

Adressen är: Skansbrogatan 5B

Fin nybyggd hall där ingången kan vara lika knepig. Samma ingång som till Friskis & Svettis, ta sedan hissen längst ner och ring på klockan utanför nästa ingång. Hallen är troligtvis säkrare än förvaringsplatsen för riksbankens guldreserv.

Katarina Norra Skola

Adressen är: Tjärhovsgatan 15-17

Vi har lektioner i gymnastiksalen. Ingången är på den vänstra halvan av byggnaden. Väl inne finns en dörr på vänster sida som leder in till hallen.

Katarina Södra Skola

Adressen är: Katarina Bangata 41

Vi håller till i gymnastiksalen på skolgården.

Skanstullshallen

Adressen är: Bohusgatan 28

Sommarens höjdpunkt och tillika vårt sommarläger Stockholm Sports Camp håller till här. Ingången är runt hörnet ner för trapporna.

Sofiaskolan

Adressen är: Skånegatan 117

Vänstra byggnaden när man står på skolgården. Ingång kortsidan riktad mot fotbollsplanen, lilla gympasalen ligger på nedervåningen, stora ligger på övervåningen.

Södermalmsskolan

Adressen är: Timmermansgatan 21

Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolan innergård. Gå in på gården via Sankt Paulsgatan och i hörnet finns ingången. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Gympasalen finns på våning 4 och hiss saknas.

Södra Latins Gymnasium

Adressen är: Ragvaldsgatan 23

Ingång C, använd ringklockan om dörren är stängd eller prova knacka då det kan sitta föräldrar i omklädningsrummet. Genom omklädningsrummen kommer man till ett trapphus. Det finns en nedre och en övre sal. Båda kräver att man går i trappor och hiss saknas.

Vasastan

Karlbergsskolan

Adressen är: Norrbackagatan 29

En jättefin gymnastiksal i en separat byggnad på skolgården. Inga trappor. Viktigt – vi får inte använda papperskorgarna då dessa blir fulla och skolan saknar städavtal på helger. Vänligen ta med er skräpet och håll rent, annars får vi inte fortsätta hyra salen. På grund av allergiska barn är det olämpligt att äta nötter i byggnaden.

Adolf Fredriks Musikskola

Adressen är: Tegnérgatan 44 (Även ingång från Västmannagatan)

Idrottshallen är belägen i Adolf Fredriks Musikklassers skola. Skolan är en stor gul/beige byggnad och ligger på adressen Tegnergatan 44-46. Det finns fler ingångar till skolan vilket kan vara lite vilseledande.

Gymnastiksal Vån 3
För enklast väg gå in i huvudingången (stor port med gallergrindar), gå rakt över skolgården och in i entré C. Gå uppför tre trappor till plan 3, ta vänster uppför en liten trätrappa och sedan är man framme i idrottshallen. För omklädningsrum tar man bara höger efter trapporna.

Gymnastiksal nedre plan (D105)
För enklast väg gå in i huvudingången (stor port med gallergrindar), gå rakt över skolgården och in i entré C. Gå ner för trapporna och sedan till höger. Salen ligger rakt fram.

Johannes Skola

Adressen är: Roslagsgatan 61

Nedre och övre sal

Gymnastiksalen ligger i en separat byggnad. Denna når man via skolgården. Står man mitt på skolgården så ser man dörren in till byggnaden (den mindre byggnaden vid basketplanen). Ingången är på kortsidan. Man går upp för en liten trappa och in. Sedan finns det en nedre och övre sal.

Gustavs Vasa Skola

Adressen är: Karlbergsvägen 34

Nedre och övre sal
Ingång från innergården som nås från baksidan (Frejgatan). Den nedre salen ligger på bottenplan, den övre via trappor. Hiss saknas.

Kungsholmen

Eiraskolan

Adressen är: Parmmätargatan 10

Adressen är till skolans huvudingång. Vi håller till i gymnastiksalen som finns på innergården. Det är en låg byggnad med mörkröda glasdörrar.

Essingeskolan

Adressen är: Essingestråket 24

Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolans innergård. Gå förbi lekplatsen, fortsätt åt vänster förbi basketplanen och i hörnet finns ingången A1. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Salen är genom omklädningsrummen till vänster efter första trappan upp.

Klamparhallen

Adressen är: Pipersgatan 43

Ring på klockan för att komma in. Genom omklädningsrummen går man trapporna ner och vidare in i gympahallen. Hiss saknas. En vikvägg delar salen in i höger respektive vänster del.

Klastorpsskolan

Adressen är: Atterbomsvägen 1

Precis innanför huvudingången till vänster finns ingången. En trappa ner finns omklädningsrum och ytterligare en trappa ner finns gympasalen. Hiss saknas. Skulle huvudingången vara låst går man runt byggnadens vänstra sida och in där den lilla fotbollsburen ligger.

Konradsbergshallen

Adressen är: Konradsbergsgatan 2B

Närmaste T-bana är Thorildsplan. Det finns två ingångar tvärs emot varandra. Oavsett ingång kan man nå den andra delen genom att gå under marken. Förutom en stor idrottshall finns fyra danssalar varav tre är döpta efter färgerna vit, blå, svart och den fjärde efter sin runda form.

Runda salen nås enklast genom den vänstra ingången och de andra från den högra.

 

Thorildshallen

Adressen är: Geijersvägen 7

Närmaste T-bana är Thorildsplan. På tavlan över området finns idrottshallen utpekad ifall man inte skulle hitta till adressen. Inte så komplicerat och inga trappor att bestiga.

Stadshagshallen

Adressen är: Lindhagensterrassen 13

Närmaste t-bana är Stadshagen. Lokalen är på bottenplan. Lås fast eventuella barnvagnar utomhus vid cykelställen då det är trångt i korridoren inomhus. Ta med en egen kaffemugg och köp kaffe för 5 kr (swish) eller läs några av de låneböcker som finns i bokhyllan.

Östermalm

Engelbrektshallen

Adressen är: Danderydsgatan 25-27

Det är en stor idrottshall. Parkour och gymnastik hålls i stora hallen medan danskurserna hålls i det som kallas motionsrum.

Gärdeshallen

Adressen är: Banérgatan 56

I närheten av skolans fotbollsplan hittar ni idrottshallen.  Ingången till idrottshallen heter D1 och är ett stort tegelhus.

Östermalmsskolan

Adressen är: Banérgatan 38

Ingången till denna idrottshall ligger precis under trappan ni ser på bilden.

Hammarby Sjöstad

Sjöstadsskolan

Adressen är: Hammarby allé 74

Ingång från baksidan. Väldigt fin skola, men en hemskt dålig ledning. De är dåliga eftersom de varken svarar på mejl eller tar hänsyn till barnens bästa när det gäller fritidsaktiviteter. Med sådana kommunala skolor behövs ingen lobbying för privatskolor – tyvärr.

Nordväst

Vällingbyskolan

Adressen är: Offerdalsgatan

Kommer man från Offerdalsgatan så finns en stor tavla som visar vart idrottssalarna ligger, nämligen hus D. Det finns flera ingångarnsom går till olika omklädningsrum. Genom omklädningsrummen kommer man vidare till en korridor. Korridoren leder till Hall 1, medan man behöver ta trapporna till hall 2 och 3. Hiss saknas.

Hässelbyhallen

Adressen är: Köpingsvägen 22

Här håller vi till på baksidan av hallen. När du väl tagit dig till andra sidan så hittar du oss bakom dörr nummer 1.

Alviksskolan

Adressen är: Tranebergsvägen 79

Hus B
Den orangea byggnaden vid fotbollsplanen. Två trappor upp ligger gymnastiksalen på våning 2 och vidare upp kommer man till våning 3.

Hus C
Gå in i hörnet till vid lekplatsen. Ingången till omklädningsrummen är till vänster efter ingången.

Ålstensskolan

Adressen är: Nyängsvägen 72-80

Vid skolans stora klocka hittar ni ingången A1. Hallen hittar ni en trappa upp.

Blackebergsskolan

Adressen är: Björnsonsgatan 132

Med ryggen mot skolans större byggnad och tunnelbanan till höger så hittar ni dörrarna till D1. Gå upp och sedan höger eller vänster för att komma till önskad sal.

Loviselundsskolan

Adressen är: Beata Sparres gränd 16

Maltesholmsskolan

Adressen är: Persikogatan 44-46

Skolan har två gymnastiksalar, vi har verksamhet i den som har ingång från skolgården. Se bilden nedan.

Tensta Parkourpark

Adressen är: Nydalsparken Åvingegränd

Parken är alltid öppen och kan användas även när vi inte har klasser där. Tänk på att träna ihop för säkerhets skull.

Sydväst

Axelsbergs Parkourpark

Parken ligger vid: Axelsbergs bollplan

Nybohovsskolan

Parken ligger vid: Nybohovsbacken 57

När du gått förbi fontänen och har fotbollsplanen till vänster så kommer du se några stora vita sträck på marken. Följ den vägen. Idrottshallen hittar du runt dess hörn.

Fruängens skola

Adressen är: Fruängsgatan 59

Separat byggnad på skolgården. Med magen mot ingångarna ligger den vänstra salen på vänster sida och omvänt.

 

Mälarhöjdens skola

Adressen är: Lugntorpsvägen 2

När du väl kommit till mitten av skolgården så finns alla dörrar markerade. Ingången till “Gymnastik A” heter E3 och till “Gymnastik B” heter E2. Hallen hittar du en trappa upp.

 

Västertorpsskolan

Adressen är: Störtloppsvägen 2

Separat byggnad på skolgården i närheten av utomhuslekplatsen. Med magen mot ingångarna ligger den vänstra salen på vänster sida och omvänt. Inga trappor.

 

Syd / Sydöst

Skarpatorpsskolan

Adressen är: Uppvindsgatan 1

Denna idrottshall hittar du genom att först ta dig till innergårdens basketplan. Sedan letar du efter ingången mittemot B3. Där kommer vi stå och öppna för dig!

Ingången ser ut såhär

Gullmarsplan Parkourpark

Exakt adress saknas men Simlångsvägen 50 är adressen till Enskedehallen som ligger i närheten. Länk till karta

Parkourparken ligger på Värmdö Gymnasiums skolgård.

Kärrtorpshallen

Adressen är: Karlsövägen 9 – 15

Ingången är en glasdörr på bortre sidan av parkeringen. Det finns två omklänningrum en trappa upp till höger.

Hammarbyskolan Södra

Adressen är: Paternostervägen 18-22

Från skolans innergård går man mot gungorna och lilla kullen. Det finns tre gymnastiksalar benämnda som G1 (vänster), G2 (mitten) och G3 (höger). Salarna ligger bredvid varandra och bilden nedan visar G3 (höger)

Årstabergsparken

Adressen är: Nybodaringen 93

Samling vid “Sjövikskröken“,  parkourparken som ligger vid basketplanen. Även kallad “Årstadals Parkourpark”.

Årstadalsskolan

Adressen är: Sjöviksbacken 19

Älvsjö

Vi undersöker olika alternativ och tar gärna emot tips.

Huddinge kommun

Snättringeskolan

Adressen är: Häradsvägen 33

Närmaste Pendeltågsstation är Stuvsta. Från parkeringen gå igenom skolgården tills du kommer till “baksidan” av skolan. Idrottssalen ligger i den fristående byggnaden.

Utsäljeskolan

Parken ligger vid: Byggmästarvägen 227

Från parkeringen går du runt huset till vänster om byggnaden tills du kommer till en stor grusfotbollsplan. Gå in genom ingången med dubbla ingångar mittemot fotbollsplanen och gå sedan höger för att nå omklädningsrummen.

Solfagraskolan

Adressen är: Prästvägen 23

Från parkeringen, gå rakt fram mot skolgården. Idrottshallen är den högra byggnaden (närmast bilvägen).