Södermalm

Nedan har vi listat vilka lokaler på Södermalm som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Globala Gymnasiet

Hornsgatan 93

Det finns olika salar, vi har barngymnastik och parkour i gymnastiksalen som ligger längst ner på skolgården på höger hand.

Högalidskolan

Folkskolegatan 13

Gå över skolgården mot huvudingången. Det finns två stycken dubbeldörrar. Gå in i den vänstra och upp för trapporna. Vi tränar i den övre gymnastiksalen. Ingången är genom omklädningsrummen. Hiss saknas.

Kanalhallen

Skansbrogatan 5B

Fin nybyggd hall där ingången kan vara lika knepig. Samma ingång som till Friskis & Svettis, ta sedan hissen längst ner och ring på klockan utanför nästa ingång. Hallen är troligtvis säkrare än förvaringsplatsen för riksbankens guldreserv.

Katarina Norra Skola

Tjärhovsgatan 15-17

Vi har lektioner i gymnastiksalen. Ingången är på den vänstra halvan av byggnaden. Väl inne finns en dörr på vänster sida som leder in till hallen.

Katarina Södra Skola

Katarina Bangata 41

Vi håller till i gymnastiksalen på skolgården.

Skanstullshallen

Bohusgatan 28

Sommarens Höjdpunkt och tillika vårt sommarläger Stockholm Sportcamp håller till här. Ingången är ner för trapporna enligt piken.

Sofiaskolan

Skånegatan 117

Vänstra byggnaden när man står på skolgården. Ingång kortsidan riktad mot fotbollsplanen, lilla gympasalen ligger på nedervåningen, stora ligger på övervåningen.

Södermalmsskolan

Timmermansgatan 21

Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolan innergård. Gå in på gården via Sankt Paulsgatan och i hörnet finns ingången. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Gympasalen finns på våning 4 och hiss saknas.

Södra Latins Gymnasium

Ragvaldsgatan 23

Ingång C, använd ringklockan om dörren är stängd eller prova knacka då det kan sitta föräldrar i omklädningsrummet. Genom omklädningsrummen kommer man till ett trapphus. Det finns en nedre och en övre sal. Båda kräver att man går i trappor och hiss saknas.

Kungsholmen

Nedan har vi listat vilka lokaler på Kungsholmen som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Klamparhallen

Pipersgatan 43

Ring på klockan för att komma in. Genom omklädningsrummen går man trapporna ner och vidare in i gympahallen. Hiss saknas. En vikvägg delar salen in i höger respektive vänster del.

Klastorpsskolan

Atterbomsvägen 1

Precis innanför huvudingången till vänster finns ingången. En trappa ner finns omklädningsrum och ytterligare en trappa ner finns gympasalen. Hiss saknas. Skulle huvudingången vara låst går man runt byggnadens vänstra sida och in där den lilla fotbollsburen ligger.

Konradsbergshallen

Konradsbergsgatan 2B

Närmaste T-bana är Thorildsplan. Det finns två ingångar tvärs emot varandra. Oavsett ingång kan man nå den andra delen genom att gå under marken. Förutom en stor idrottshall finns fyra danssalar varav tre är döpta efter färgerna vit, blå, svart och den fjärde efter sin runda form.

Runda salen nås enklast genom den vänstra ingången och de andra från den högra.

Thorildshallen

Geijersvägen 7

Närmaste T-bana är Thorildsplan. På tavlan över området finns idrottshallen utpekad ifall man inte skulle hitta till adressen. Inte så komplicerat och inga trappor att bestiga.

Essingeskolan

Essingestråket 24

Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolans innergård. Gå förbi lekplatsen, fortsätt åt vänster förbi basketplanen och i hörnet finns ingången A1. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Salen är genom omklädningsrummen till vänster efter första trappan upp.

Östermalm

Nedan har vi listat vilka lokaler på Östermalm som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Engelbrektshallen

Danderydsgatan 25-27

Det är en stor idrottshall. Parkour och gymnastik hålls i stora hallen medan danskurserna hålls i det som kallas motionsrum.

Gärdeshallen

Banérgatan 56

I närheten av skolans fotbollsplan hittar ni idrottshallen. Istället för att gå runt planen finns det möjlighet att gå på tå genom förskolan Filurens lilla djungel om man skulle vilja (se första bilden). Ingången till idrottshallen heter sedan D1 och är ett stort tegelhus.

Östermalmsskolan

Banérgatan 38

Ingången till denna idrottshall ligger precis under trappan ni ser på bilden.

Vasastan

Nedan har vi listat vilka lokaler i Vasastan som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Karlbergsskolan

Norrbackagatan 29

En jättefin gymnastiksal i en separat byggnad på skolgården. Inga trappor. Viktigt – vi får inte använda papperskorgarna då dessa blir fulla och skolan saknar städavtal på helger. Vänligen ta med er skräpet och håll rent, annars får vi inte fortsätta hyra salen. På grund av allergiska barn är det olämpligt att äta nötter i byggnaden.

 

Adolf Fredriks Musikskola

Tegnérgatan 44 (Även ingång från Västmannagatan)

Idrottshallen är belägen i Adolf Fredriks Musikklassers skola. Skolan är en stor gul/beige byggnad och ligger på adressen Tegnergatan 44-46. Det finns fler ingångar till skolan vilket kan vara lite vilseledande.

Gymnastiksal Vån 3
För enklast väg gå in i huvudingången (stor port med gallergrindar), gå rakt över skolgården och in i entré C. Gå uppför tre trappor till plan 3, ta vänster uppför en liten trätrappa och sedan är man framme i idrottshallen. För omklädningsrum tar man bara höger efter trapporna.

Gymnastiksal nedre plan (D105)
För enklast väg gå in i huvudingången (stor port med gallergrindar), gå rakt över skolgården och in i entré C. Gå ner för trapporna och sedan till höger. Salen ligger rakt fram.

Gustavs Vasa Skola

Karlbergsvägen 34

Nedre och övre sal
Ingång från innergården som nås från baksidan (Frejgatan). Den nedre salen ligger på bottenplan, den övre via trappor. Hiss saknas.

Gamla stan

Nedan har vi listat vilka lokaler i Gamla stan som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Mäster Olofsgården

Svartmangatan 6

Spegelsalen samt Stora salen
Just nu har vi inga klasser i gamla stan, har du tips på gymnastiksalar som vi kan hyra får du gärna höra av dig till oss.

Hammarby Sjöstad

Nedan har vi listat vilka lokaler i Sjöstan som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Sjöstadsskolan

Hammarby allé 74

Ingång från baksidan.

Nordväst

Alvik, Bromma, Vällingby och Hässelby.

Nedan har vi listat vilka lokaler längst den gröna tunnelbanelinjen mot Hässelby som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Vällingbyskolan

Offerdalsgatan

Kommer man från Offerdalsgatan så finns en stor tavla som visar vart idrottssalarna ligger, nämligen hus D. Det finns flera ingångarnsom går till olika omklädningsrum. Genom omklädningsrummen kommer man vidare till en korridor. Korridoren leder till Hall 1, medan man behöver ta trapporna till hall 2 och 3. Hiss saknas.

Hässelbyhallen

Köpingsvägen 22

Här håller vi till på baksidan av hallen. När du väl tagit dig till andra sidan så hittar du oss bakom dörr nummer 1.

Alviksskolan

Tranebergsvägen 79

Hus B
Den orangea byggnaden vid fotbollsplanen. Två trappor upp ligger gymnastiksalen på våning 2 och vidare upp kommer man till våning 3.

Hus C
Gå in i hörnet till vid lekplatsen. Ingången till omklädningsrummen är till vänster efter ingången.

Ålstensskolan

Vid skolans stora klocka hittar ni ingången A1. Hallen hittar ni en trappa upp.

Blackebergsskolan

Med ryggen mot skolans större byggnad och tunnelbanan till höger så hittar ni dörrarna till D1. Gå upp och sedan höger eller vänster för att komma till önskad sal.

Loviselundsskolan

Maltesholmsskolan

Skolan har två gymnastiksalar, vi har verksamhet i den som har ingång från skolgården. Se bilden nedan.

Tensta Parkourpark

Nydalsparken Åvingegränd

Parken är alltid öppen och kan användas även när vi inte har klasser där. Tänk på att träna ihop för säkerhets skull.

Sydväst

Liljeholmen, Hägersten, Västertorp och Fruängen.

Nedan har vi listat vilka lokaler längst den röda tunnelbanelinjen mot Norsborg som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Axelsbergs Parkourpark

Vid Axelsbergs bollplan

Se länken ovan för kartbild.

Nybohovsskolan

Nybohovsbacken 57

När du gått förbi fontänen och har fotbollsplanen till vänster så kommer du se några stora vita sträck på marken. Följ den vägen. Idrottshallen hittar du runt dess hörn.

Fruängens skola

Fruängsgatan 59

Separat byggnad på skolgården. Med magen mot ingångarna ligger den vänstra salen på vänster sida och omvänt.

Mälarhöjdens skola

Lugntorpsvägen 2

När du väl kommit till mitten av skolgården så finns alla dörrar markerade. Ingången till “Gymnastik A” heter E3 och till “Gymnastik B” heter E2. Hallen hittar du en trappa upp.

Västertorpsskolan

Störtloppsvägen 2

Separat byggnad på skolgården i närheten av utomhuslekplatsen. Med magen mot ingångarna ligger den vänstra salen på vänster sida och omvänt. Inga trappor.

 

Syd / Sydöst

Årsta, Årstadal, Älvsjö och Skarpnäck.

Nedan har vi listat vilka lokaler söder om Söder som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är idrottsförvaltningen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Skarpatorpsskolan

Uppvindsgatan 1

Denna idrottshall hittar du genom att först ta dig till innergårdens basketplan. Sedan letar du efter ingången mittemot B3. Där kommer vi stå och öppna för dig!

Kärrtorpshallen

Karlsövägen 9 – 15

Ingången är en glasdörr på bortre sidan av parkeringen. Det finns två omklänningrum en trappa upp till höger.

Hammarby Södra Skola

Paternostervägen 18-22

Från skolans innergård går man mot gungorna och lilla kullen. Det finns tre gymnastiksalar benämnda som G1, G2 och G3. Salarna ligger bredvid varandra och bilden nedan visar G3 som vi är i under VT 2018.

Årstabergsparken

Nybodaringen 93

Samling vid “Sjövikskröken“,  parkourparken som ligger vid basketplanen. Även kallad “Årstadals Parkourpark”.

 

Årstadalsskolan

Adressen är Sjöviksbacken 19, 117 43 Stockholm

Älvsjö

 

Vi undersöker olika alternativ och tar gärna emot tips.

Östberga Torg

Vi har sommarklasser här i samarbete med Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning.

Kartlänk

Huddinge Kommun

Snättringe och Utsälje

Nedan har vi listat vilka lokaler i Huddinge som vi har verksamhet i samt vägbeskrivningar till dessa. För att se vilka lokaler som används till parkour, dans eller barngymnastik rekommenderas att kolla på respektive verksamhets anmälningssida.

Då det är kommunen som avgör vart vi får hålla till kan utbudet variera mellan terminer.

Snättringeskolan

Häradsvägen 33

Närmaste Pendeltågsstation är Stuvsta. Från parkeringen gå igenom skolgården tills du kommer till “baksidan” av skolan. Idrottssalen ligger i den fristående byggnaden.

Utsäljeskolan

Byggmästarvägen 227

Från parkeringen går du runt huset till vänster om byggnaden tills du kommer till en stor grusfotbollsplan. Gå in genom ingången med dubbla ingångar mittemot fotbollsplanen och gå sedan höger för att nå omklädningsrummen.

Solfagraskolan

Prästvägen 23

Från parkeringen, gå rakt fram mot skolgården. Idrottshallen är den högra byggnaden (närmast bilvägen).
X
X